KX-1
KX-3
KX-2

Produk sing panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan, selaras kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • Strict Quality Control,  Advanced Automatic workshops

    Kualitas

    Kontrol Kualitas sing Ketat, lokakarya Otomatis Lanjut

  • GMP certificate NO.: 03021     ISO 9001 NO.:23220Q201682R1S

    Sertifikat

    Sertifikat GMP NO.: 03021 ISO 9001 NO. Saiki23220Q201682R1S

  • 25 years production history, professional and leading exportor on Veterinary medicines

    Pabrikan

    25 taun riwayat produksi, eksportir profesional lan terkemuka kanggo obat-obatan Veterinary

Informasi paling anyar

warta

Panganggone obat-obatan veterinary sing ilmiah, efisien lan aman ora mung nyegah lan ngrawat penyakit kewan lan nambah efisiensi tani petani, nanging uga nduweni pengaruh penting kanggo ngontrol aktif lan nyuda residu obat ...

Obat biologis kewan lan panggunaane

I. Pengawetan lan Pangiriman obat-obatan Bio-farmasi (1) Vaksin kena pengaruh cahya lan suhu lan nyuda efektifitas kanthi cepet, mula kudu disimpen ing kulkas ing 2 nganti 5 ° C. Gagal ngaktifake vaksin kayata pembekuan duwe pengaruh negatif marang efikasi, dadi ...

Penentuan papat nitroimidazoles lan ...

Analisis keamanan pangan alur kerja Thermo Scientific Life Science MS ora mung duwe tradhisi teknologi sing dawa, nanging uga terus inovasi. Analisis massa quadrupole hiperbolaid konjugat nyata sing cocog karo medan listrik teoretis sampurna saka buku teks digunakake ing ...

Informasi ing mangsa kedokteran hewan ...

Saiki, industri akuakultur domestik kita pindhah menyang arah spesialisasi lan skala. Petani tradisional gabung karo koperasi profesional. Kanthi pangembangan pasar, penjualan lan panggunaan obat-obatan veterinary wis wiwit ngalami sawetara pangowahan, sing wiwit mengaruhi p ...