page_banner

Produk

Injeksi Lembu Butafosfan lan VB12

Katrangan singkat:


Detail Produk

Info Dhasar

Model Ora.: 50ml 100ml

Macem-macem: Obat Nyegah Penyakit Umum

Komponen: Obat Sintetik Kimia

Jinis: Kelas Pertama

Faktor Pengaruh Farmakodinamik: Obat sing Baleni

Cara panyimpenan: Bukti Kelembapan

Info Tambahan

Kemasan: 1botol / kothak 80 kothak / karton

Produktivitas: 60000 gendul / dina

Merek: hexin

Transportasi: Samodra, Lahan

Papan Asal: Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan: 60000 gendul / dina

Sertifikat: GMP

Kode HS: 3000000000

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Butafosfan + Suntikan Sapi VB12 50ml Kedokteran Hewan

Butafosfan VB12 Cattle Ininary Veterinary digunakake kanggo nambani akeh bakteri gram positif lan sawetara bakteri gram negatif

Spesifikasi

1.GMP 2.BP USP CP BPV 3. Butafosfan + VB12 hewan injeksi sapi bisa dadi paket 50 ml, 100 ml

Butafosfan + VB12 Suntik Sapi Sapi

Indikasi:

Butafosfan Vb12 Cattle Ininary Veterinary digunakake kanggo nambani akeh bakteri gram positif lan sawetara bakteri gram negatif. Kayadene keracunan getih, saluran kemih, lan saluran pernapasan, nginfeksi saluran gastrointestinal (kalebu peritonitis) infeksi biliter, pembengkakan payudara utawa udder, lan infeksi kulit lan jaringan alus lan liya-liyane sing nyebabake bakteri sensitif. Babi: Kanggo ngobati diare neonatal, disentri, radhang paru-paru, trakeitis, enteritis, coli-diarrhea, rhinitis atropik infeksius (AR) lan macem-macem penyakit bakteri Sapi: Kanggo perawatan mastitis, endometritis, cystitis, nephritis, dermatitis, mriyang pangiriman, brucellosis, septicemia hemorrhagic lan macem-macem bakteri penyakit unggas: Kanggo perawatan CRD, CCRD, coryza infeksi, enteritis bakteri, coli-diare, staphylococcosis lan macem-macem penyakit bakteri

Administrasi lan Dosis:

Panganggone IM: siji dosis, saben bobot awak 1kg, ternak 2-4ml, asu catand, 3-5ml, kaping pindho saben dina, terus 2-3 dina

Cegahan)

1. Mungkasi panggunaan sapi, babi lan pitik 7 dina sadurunge disembelih.

2. Aja digunakake ing sapi susu sing nyusoni.Spesifikasi: 50ml: 5g; 100ml: 10g

Butafosfan Vb12 Cattle Injection Veterinary

Vitamin B12 InjectionVitamin B12 InjectionVeterinary Butafosfan Injection

Nggolek Produsen & supplier Injeksi Butafosfan lan Vb12 sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. KabehVitamin B12Injeksi 100ml dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Butafosfan Injeksi 100ml. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Obat Nutrisi Kewan> Injeksi Butafosfan + B12


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita