page_banner

Produk

Kalsium Kewan / Kewan 2g Tablet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Info Dhasar

Model Ora.: Kewan 2g 3g

Macem-macem: Wutah promosi obat

Komponen: Kewan

Jinis: Kelas Kaloro

Faktor Pengaruh Farmakodinamik: Spesies Kewan

Cara panyimpenan: Nyegah Dhuwur utawa Sithik

Info Tambahan

Kemasan: 30/50 tablet / botol (utawa Jar). 40tablet / botol (utawa jar), 100tabel / botol (jar): 100 botol (jar) / karton

Produktivitas: 10000 barel / dina

Merek: HEXIN

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan: 10000 barel / dina

Sertifikat: BP CP USP GMP

Kode HS: 3004909099

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Kalsium Tabelt Pet ouble jumlah kasebut sajrone meteng, lactation lan convalescence.

Kewan /Kalsium Kewan Tablet Katrangan Produk Anjing tablet lan kucing Iki isine saben tablet :P et / Kewan Tablet Kalsium Saben tablet ngemot: Calciun 166mg Fosfor 210mg Dosis Kirik / anak kucing 1/2 nganti 1 tablet saben dina Asu / kucing diwasa 1 nganti 2 tablet saben dina Jumlah kasebut kaping pindho sajrone meteng, lactation lan convalescence. Tablet Kalsium Kewan / Kewan

Nggolek Produsen & Sup Pet Kalsium 2g sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Anjing Tabelt Kalsium 2g dijamin kualitas. We are China Asal Pabrik Kalsium 2g Kucing Tabelt. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Obat Nutrisi Kewan> Kalsium Glukonat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita